Fermă de ovine din Poiana, închisă de Garda de Mediu

193
Fermă de ovine din Poiana, închisă de Garda de Mediu - gardamirossursagardademediu-1597947280.jpg

Articole de la același autor

O fermă din localitatea Poiana a fost închisă, după ce specialiștii Gărzii de Mediu au constatat că funcționa fără a avea autorizație de mediu.

"Urmare a sesizărilor adresate de mai mulți cetățeni cu privire la mirosul pestilențial ce provine de la ferma Poiana, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au efectuat un control în urma căruia au constatat că societatea desfășura activitatea de creștere a ovinelor, cu un efectiv de animale de peste 1.000 de capete, fără a deține autorizație de mediu", au arătat reprezentanții instituției.

Drept pentru care, urmare a neconformităților constatate, comisarii au dispus interzicerea desfășurării activității până la obținerea autorizației de mediu, precum și gestionarea corespunzătoare a dejecțiilor și a lânii care, la data controlului, era depozitată neconform.

Totodată, pentru faptele constatate, ferma a fost sancționată cu 30.000 de lei.

La un al doilea control, care a avut loc de curând, comisarii Gărzii de Mediu au găsit ferma nepopulată, dar o parte din cadavrele de ovine erau depozitate necorespunzător, drept pentru care a fost aplicată o nouă amendă.

"Societatea are obligația de a duce la îndeplinire și la termen măsurile dispuse în cadrul controalelor, aceste aspecte fiind în atenția Gărzii de Mediu Constanța până la finalizare", au mai arătat reprezentanții instituției. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8013 secunde