Fetiță de șase ani, răpită de propria mamă

648
Fetiță de șase ani, răpită de propria mamă - disparutacopy-1311357175.jpg
La data de 4.05.2011, polițiștii din Negru Vodă au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul lunii februarie a.c., fiica acestuia, Camelia Simina Hulpan, în vârstă de șase ani, a plecat de la domiciliu împreună cu mama sa și nu a mai revenit până în prezent.
În luna februarie 2011, prin hotărâre judecătorească definitivă, în urma divorțului, minora a fost încredințată spre creștere și educare tatălui. Din investigațiile efectuate s-a stabilit că ultima dată minora a fost văzută la data de 2.07.2011, alături de mama ei, locuind într-o încăpere dezafectată de la marginea localității Cobadin, județul Constanța. Polițiștii fac precizarea că, până la acest moment, tatăl nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.
Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălțime 1.30 m, greutate 35 kg, constituție astenică, ochi căprui, păr șaten, față rotundă, fără semne particulare.
La data dispariției, aceasta purta un tricou de culoare roșie, pantaloni scurți de culoare albastră, iar în picioare era încălțată cu pantofi de culoare roz.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliția Negru Vodă sau dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364 int. 20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Pagina a fost generata in 0.4531 secunde