Fetiţă de trei ani, adusă DROGATĂ cu marijuana la Spitalul Județean Constanța

5351
Fetiţă de trei ani, adusă DROGATĂ cu marijuana la Spitalul Județean Constanța - fondspitaljpg21719312150-1720163523.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de trei ani a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă de mamă cu simptomele specifice unei supradoze. În urma analizelor se sânge, micuța a ieșit pozitiv la canabis.

Medicii, dar și anchetatorii antidrog, au înregistrat o premieră absolută pentru România, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, o femeie s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța împreună cu fetița ei în vârstă de trei ani. 

Imediat, medicii au presupus că fetița a ingerat substanțe stupefiante, motiv pentru care au testat-o, iar pacienta a ieșit pozitiv la canabis. Copilul a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. Totodată, a fost testată și femeia pentru consum de stupefiante, însă rezultatul a fost negativ.  Una dintre ipoteze ar fi aceea că fetiţa ar fi fumat pasiv, stând într-un mediu în care se consumă canabis. Cercetările continuă în acest caz.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, este vorba de un pacient minor, care a fost internat în unitatea sanitară prin Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU). „Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU, Crina Kibedi.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4482 secunde