FILTRE PE ȘOSELELE din Constanța: polițiștii au lăsat mai mulți șoferi fără permise!

129
FILTRE PE ȘOSELELE din Constanța: polițiștii au lăsat mai mulți șoferi fără permise! - filtresosele-1626691930.jpg
În perioada 17 - 18 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale 1 – 5 și polițiști ai Biroului Rutier Constanța au organizat și desfășurat o acțiune, pe raza de competență, ce a avut ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulație pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Astfel, polițiști de ordine publică și rutieră, împreună cu jandarmi, au acționat în diferite zone și locații din municipiu și au organizat filtre rutiere.

În cadrul acțiunii au fost legitimate și verificate peste 600 de persoane și oprite în trafic aproximativ 350 autovehicule.

În urma activităților efectuate, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier, pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului, aparatele etilotest indicând valori între 0,42 și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri au reținut 9 permise de conducere, 5 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 63.000 de lei, dintre care 59 pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 37 pentru nereguli la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 7 pentru nerespectarea Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3702 secunde