Fiul președintelui Curții de Apel Constanța a fost admis la INM

873
Trei candidați de la Constanța, printre care și fiul președintelui Curții de Apel Constanța, Nicolae Stanciu, au fost declarați admiși la Institutul Național al Magistraturii (INM).
Institutul Național al Magistraturii a publicat listele finale cu candidații declarați admiși la concursul pentru intrarea în magistratură. Astfel, dintre cei patru constănțeni care rămăseseră în cursă până la final, doar trei au promovat examenul, printre ei aflându-se și Mihai Alexandru Stanciu, fiul președintelui Curții de Apel Constanța, Nicolae Stanciu.
Potrivit INM, constănțenii care au intrat în magistratură în această sesiune sunt Adriana Mihaela Vasile, care a optat pentru postul de procuror, și a fost declarată admisă cu media 7,855, Mihai Alexandru Stanciu, declarat admis pentru postul de judecător cu nota 7,753, și Mădălina Trantu, care a obținut mediat 7,489, tot pentru un post de judecător. Cel de-al patrulea candidat de la Constanța care trecuse de proba teoretică, Roxana Elena Buștiuc, a fost respins, cu media 6,903, media minimă de promovare fiind 7.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8363 secunde