Lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni de la Școala 8

2056
O femeie din Constanța și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a petrecut, ieri dimineață, în zona Școlii 8, de pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța.
Potrivit anchetatorilor, Niculae Ivanciu, în vârstă de 42 de ani, din Medgidia, conducea un autobuz pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre strada Dezrobirii către Gară, pe banda numărul doi. În momentul în care a ajuns în dreptul trecerii de pietoni de la Școala 8, el a lovit-o pe Florica Grasu, de 51 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
Chiar dacă la fața locului a sosit imediat un echipaj SMURD, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Din primele cercetări, polițiștii de la Rutieră au stabilit că vina îi aparține șoferului, care nu a redus viteza în apropierea trecerii de pietoni. Pe numele lui Niculae Ivanciu, polițiștii de la Rutieră au întocmit dosar penal pentru omor din culpă.
Șocat de cele întâmplate, șoferul vinovat a încercat să se disculpe. Bărbatul susține că victima s-a grăbit să traverseze, fără să se asigure, încercând să ajungă troleibuzul care tocmai pleca din stație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2576 secunde