Flagrant pentru prinderea unor dealeri de etnobotanice

311
Flagrant pentru prinderea unor dealeri de etnobotanice - etno-1431956658.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, au prins în flagrant trei tineri din Constanța care încercau să tranzacționeze 100 de grame substanță vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv.


Flagrantul a fost organizat în week-end, în cartierul constănțean CET, cei trei suspecți, cu vârste între 27 și 32 de ani, fiind surprinși într-o mașină. 


În urma controlului autoturismului, pe lângă cantitatea de 100 grame substanță vegetală de culoare verde, descoperită într-o pungă, polițiștii de frontieră au mai descoperit 27 de pliculețe cu substanță vegetală de culoare verde, 3 pliculețe cu fragmente de substanță vegetală de culoare verde, un rest de țigară tip joint, 700 de pliculețe autosigilante noi și un cântar electronic de precizie folosit la cîntărirea produselor de tip substanță vegetală cu efect psihoactiv.


Toate bunurile descoperite în urma controlului au fost ridicate în vederea expertizării. Cei trei sunt anchetați în libertate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3771 secunde