Captură de droguri pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

346
Captură de droguri  pe litoral,  în minivacanța de 1 Mai - capturadroguri-1430845796.jpg

Articole de la același autor

Litoralul a fost luat cu asalt în minivacanța de 1 Mai și, precum în anii trecuți, polițiștii au efectuat numeroase controale, pentru a se asigura că tinerii nu vor asocia distracția cu drogurile.

Astfel, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" și polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă au "periat" tot litoralul românesc, de la 2 Mai - Vama Veche până în stațiunea Mamaia, în scopul prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri de risc și mare risc.

În urma acțiunilor, au fost depistate 42 de persoane, în sarcina cărora au fost reținute 47 de infracțiuni: patru de trafic de droguri, 37 de deținere de droguri în vederea consumului, șase de efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, oamenii legii au confiscat 126 grame de cannabis, 102 comprimate de ecstasy, 96 substanțe pulverulente, cel mai probabil etnobotanice etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde