Foc la frontiera cu Bulgaria

214
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu și împiedicarea propagării acestuia pe teritoriul Republicii Bulgaria. Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, la acțiune au participat și echipaje de pompieri din țara vecină, cărora li s-a permis de urgență accesul în zona situată pe teritoriul românesc.
Totul s-a întâmplat, joi seară, în jurul orei 18, când polițiștii de frontieră din cadrul SPF Ostrov au observat un focar de incendiu izbucnit la o societate comercială cu punct de lucru în apropierea frontierei cu Republica Bulgaria.
Până la sosirea echipajelor de pompieri, efectivele Gărzii de Coastă au intervenit pentru stingerea incendiului, care se putea propaga cu rapiditate pe teritoriul statului vecin din cauza vântului puternic.
Pentru limitarea și stingerea incendiului a fost permis accesul pe teritoriul românesc și a unui echipaj al pompierilor bulgari din orașul Silistra. Un echipaj al Gărzii de Coastă a continuat supravegherea zonei, pentru a preîntâmpina reizbucnirea incendiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu pe strada Soveja
Luni, 26 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Cumpăna
Luni, 26 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Cuza Vodă
Vineri, 23 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu aproape de Romtrans
Joi, 22 Martie 2012
Stire din Eveniment : Arde o mașină în Hârșova
Pagina a fost generata in 0.3311 secunde