"Explozie" de furturi în Constanța

489
Mașini, piese auto sau lucruri uitate de proprietari prin autoturisme, combustibil sau medicamente - acestea sunt doar câteva exemple dintre bunurile care au căzut, în ultimele două zile, pe mâna hoților. Potrivit polițiștilor, 16 furturi au fost comise în ultimele zile în județul Constanța, și doar în patru dosare au fost identificați făptașii. În celelalte cazuri, anchetatorii încă mai întreprind cercetări.
Unul dintre furturile ale căror autori nu au fost găsiți încă a avut loc în perioada 24 - 29 martie. Persoane necunoscute au furat o Dacie 1310 de pe strada Fundătura 1 Mai, iar după ce s-au plimbat cu ea, au abandonat-o pe strada Dr. Bagdasar, unde a fost găsită de oamenii legii. Potrivit anchetatorilor, mașina nu are urme de forțare la încheietori sau la sistemul de pornire. Mai mult, în portbagaj au fost găsite bunuri furate pe 27 martie din parcarea din fața Complexului Billa.
Polițiștii trebuie să afle și cine a furat, în noaptea de 28 spre 29 martie, 500 de litri de motorină de la trei autocamioane parcate la ieșire din municipiul Constanța. Prejudiciul, în acest dosar, a fost estimat la 13.000 de lei.
În schimb, oamenii legii de la Limanu trebuie să deslușească misterul dispariției a 50 de saci cu sămânță de floarea soarelui, din depozitul unei firme. Hoții i-ar fi sustras în noaptea de 28 spre 29 martie, iar prejudiciul cauzat se ridică la aproape 45.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3985 secunde