Tatăl a patru copii a făcut scandal la Protecția Copilului Constanța

281
1

Articole de la același autor

Un bărbat de 34 de ani, din Cobadin, este cercetat de polițiști, după ce a provocat un scandal monstru la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Joi după-amiază, în jurul orei 15,00, polițiștii Secției 1 au fost solicitați să intervină pentru că bărbatul, care cerea să-și vadă copiii aflați în sistemul de protecție, devenise recalcitrant și spărgea ferestrele instituției. El s-a liniștit abia după sosirea oamenilor legii, dar tot nu a scăpat de acuzația de tulburarea liniștii publice și distrugere, căci a spart două geamuri de la parterul direcției.
Cât privește motivul supărării bărbatului, Mihaela Ristea, director adjunct al DGASPC Constanța, a explicat: "În urma unor divergențe între cei doi parteneri, mama a cerut asistență, prin intermediul Primăriei Cobadin, așa că a fost internată într-un centru maternal, împreună cu cei patru copii, cu vârste până în zece ani. În aceeași noapte, însă, mama a fugit și și-a abandonat copiii în centru, motiv pentru care aceștia au fost dați în asistență maternală. După un timp, tatăl s-a prezentat la direcție și a solicitat reintegrarea copiilor în familie. Noi susținem reintegrarea, dar trebuie respectată legea; i-am cerut tatălui, de fiecare dată când a venit, să facă dovada existenței condițiilor materiale și a unui domiciliu unde își poate crește copiii. Nu a prezentat nimic. În plus, noi nu putem să facem verificăm la domiciliu, pentru că nu reiese de nicăieri unde locuiește. Și apoi, nu noi stabilim reintegrarea în familie, ci instanța". Aceleași aspecte au fost punctate și joi, motiv pentru care bărbatul s-a enervat.

Comentează știrea

cetatean
31 martie 2012
Poate avea dreptate

Ce usor pot f iluati copiii de la parintii lor datorita legilor criminale ! Dar ce face legea ptr. zecile de mii de copii din Romania care traiesc pe strazi? Multe din legile noastre au unicul rol de a permite acuzarea oricarui cetatean corect fara nici un motiv, au rolul de a considera infractor orice cetatean corect .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6397 secunde