FOCURI DE ARMĂ ÎN TRAFIC, LA CONSTANȚA / Ce au descoperit polițiștii despre șoferul fugar

220
FOCURI DE ARMĂ ÎN TRAFIC, LA CONSTANȚA / Ce au descoperit polițiștii despre șoferul fugar - politia1354231216-1488527260.jpg
Urmare a cercetărilor de aseară polițiștii constănțeni au stabilit că șoferul are permisul de conducere anulat de autoritățile din Italia, autoturismul în cauză este neînmatriculat și era pus în circulație cu număr fals. 


Conducătorul auto și ceilalți doi pasageri sunt cetățeni români, domiciliați pe raza județului Constanța. Nu a fost nicio persoană reținută. A fost întocmit dosar penal. Au fost executate 15 focuri de armă cu armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, nefiind înregistrate victime.







UPDATE - Ce spun polițiștii constînțeni despre acest caz


Ca urmare a cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit că șoferul are permisul de conducere anulat de autoritățile din Italia, autoturismul în cauză este neînmatriculat și era pus în circulație cu număr fals. La volan se afla Cristian Dumitran, un tânăr în vârstă de 26 de ani. 

Alături de șoferi se aflau și alți doi pasageri, domiciliați pe raza județului Constanța. Poate părea incredibil, dar procurorii au decis că nu se impune reținerea niciunei persoane. Astfel, bărbatul care a comis un concurs de contravenții și infracțiuni poate umbla liber până când va fi trimis în judecată. Cristian Dumitran nu este ușă de biserică, potrivit anumitor surse el având antecedente penale și în străinătate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8246 secunde