Focuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis

232
Focuri de armă pentru prinderea unui șofer  fără permis - focuridearmakogalniceanu-1421688169.jpg

Articole de la același autor

Urmărire ca în filme pe străzile unei comune constănțene, încheiată cu arestarea unui individ. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 spre 17 ianuarie, când un echipaj format dintr-un polițist și un polițist local, ce patrula pe străzile din comuna Mihail Kogălniceanu, au vrut să oprească o mașină, pentru un control de rutină. Șoferul, în loc să se conformeze semnului regulamentar, a apăsat pedala de accelerație. La un moment dat a oprit mașina, a sărit din aceasta și a încercat să fugă. În același timp, mai multe persoane au încercat să-i împiedice pe polițiști să-l prindă, manifestând un comportament violent. Pentru aplanarea situației iscate, dar și pentru prinderea suspectului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de armă în plan vertical.

Suspectul, Elvis Maciu, de 27 de ani, a fost dus la sediul Poliției Mihail Kogălniceanu, pentru anchetă. Peripețiile nu s-au încheiat însă aici. După puțin timp, un alt individ, Tudor Zăgureanu s-a prezentat la Poliție și a încercat să-i convingă pe polițiști că fac o teribilă greșeală; acesta a susținut că, de fapt, el era la volanul mașinii și în învălmășeala creată a reușit să fugă. Ancheta a demonstrat, însă, că mințea și că încerca să-și acopere amicul, care nu avea permis auto.

Cei doi au fost duși în fața instanței de judecată, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a lui Elvis Maciu, pentru 30 de zile, fiind acuzat de conducere fără permis auto, iar în cazul lui Tudor Zăgureau, acuzat de mărturie mincinoasă, s-a dispus măsura contro-lului judiciar pentru 60 de zile. Măsura nu este definitivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9713 secunde