Forțele Navale Române participă cu 100 de militari la Bobotează

242
Forțele Navale Române participă cu 100 de militari la Bobotează - fortelenavale-1515166738.jpg
Forțele Navale Române vor începe activitățile planificate pentru anul 2018, prin participarea marinarilor militari la ceremoniile religioase prilejuite de sărbătoarea Botezului Domnului, sâmbătă, 6 ianuarie, în Brăila și Constanța.

La Constanța, începând cu ora 10.00, peste 100 de militari ai Forțelor Navale vor participa la pregătirea și desfășurarea activităților dedicate sărbătoririi Bobotezei. Muzica Militară a Forțelor Navale și Garda de Onoare vor însoți procesiunea care va porni de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel spre faleza Cazinoului. Două ambarcațiuni tip Bombard și un echipaj format din șase militari și 10 scafandri înotători din structurile Centrului de Scafandri vor asigura buna desfășurare a ceremonialului de binecuvântare și sfințire a apelor.

La Brăila, militarii Flotilei Fluviale vor însoți, în intervalul orar 08.00-12.00, procesiunea care va pleca de la Catedrala Nașterea Domnului pe Calea Călărașilor spre Esplanada Dunării, unde se va desfășura ceremonialul de binecuvântare și de sfințire a apelor bătrânului fluviu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0339 secunde