Fost călugăr din Constanța, reținut după ce a făcut sex cu un alt bărbat fără să-i spună că are SIDA

1036
2
Fost călugăr din Constanța, reținut după ce a făcut sex cu un alt bărbat fără să-i spună că are SIDA - parintelemacarie-1449255571.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București l-au reținut, vineri seară, pe Nicolae Sima pentru infracțiunea de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, Nicolae Sima, persoană infectată HIV/SIDA în stadiul C3-SIDA, a întreținut relații sexuale orale și anale neprotejate cu un bărbat, într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, fără să-i spună că este bolnav "creân-du-se astfel riscul transmiterii sindromului imunodeficitar dobândit - SIDA".


"Inculpatul Sima Nicolae cunoștea din anul 2012 că este infectat cu virusul HIV, din data de 07.08.2012 aflându-se în evidența Spitalului de Boli Infec-țioase Constanța ca persoană infectată HIV/SIDA, stadiul C3-SIDA", se arată în ordonanța de reținere a procurorilor.


Conform unor surse judiciare, Sima a fost înjunghiat, în noaptea de 7 no-iembrie, de bărbatul cu care a întreținut relații sexuale. Procurorii au demarat o anchetă pentru tentativă de omor și astfel au aflat și că fostul călugăr a întreținut relații sexuale cu persoana care l-a agresat, fără să-i spună că este bolnav. Ulterior, agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor.


Nicolae Sima a fost dus, vineri, la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, dar instanța a hotărât ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu. Nicolae Sima din Medgidia a fost cercetat de polițiști, în 2012, după ce ar fi plătit doi adolescenți, de 14 ani și 17 ani, să întrețină relații sexuale orale cu el.


Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, Nicolae Sima de 34 de ani, din Medgidia, a fost stareț al Mănăstirii cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" și "Sfinții Ierarhi Nicolae și Bretanion" din localitatea 23 August, în perioada 1 septembrie 2006 - 2 sep-tembrie 2008, având numele de călugărie Macarie.


Bărbatul a fost exclus însă din monahism, în noiembrie 2008, pentru mai multe capete de acuzare, printre care neascultarea față de autoritățile bisericești superioare, administrarea cu rea-voință și în mod fraudulos a bu-nurilor mănăstirii și fals și uz de fals în scopul escrocării bunei-credințe a închinătorilor și pelerinilor după ce declarase o icoană a mănăstirii ca fiind făcătoare de minuni.


"El le mai prezenta credincioșilor o serie de așa-zise moaște ale unor sfinți, pe care le-ar fi adus de la Kiev, dar pe care nu le-a putut proba niciodată. De asemenea, fostul călugăr Macarie organiza și unele false slujbe de exorcizare, cu sprijinul unor acoliți, care se dădeau a fi posedați de diavol, cu scopul de a-i induce în eroare pe oamenii de bună-credință", a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Alin Boc.


Comentează știrea

Simona
5 decembrie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti

Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cautam oameni foarte seriosi!Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Cristi
5 decembrie 2015
Gresit !

De fapt , calugarul Macarie , a facut bunga-bunga , cu mai multi baieti din satele din jurul municipiului Medgidia . Cel mai mic dintre acestia , avea la momentul acela 13 ani , fiind in clasa a VII -a . Cel mai mare , avea 18 ani si facea serviciul de recrutare pentru giumbuslucurile pedofilului , pe langa relatia amoroasa cu acesta . Macarie era prieten cu primarul si tragea , de regula , la carciuma acestuia . Statea la terasa de la strada , si cand treceau elevii catre scoala , sau de la scoala , Macarie il instruia pe cel de 18 ani : ,, Mi-i aduci pe acela , pe acela , pe acela ... Lua cate trei in masina si demara in tromba , spre locul de distractie . Baietii alesi , faceau cu degetul catre cei ramasi , tristi si invidiosi , ca nu vor fi blagosloviti si ei de calugar , cu milionul promis de recrutor ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3001 secunde