DEMENȚIAL!!! Problemele sexuale ale unei tinere: "Sunt foarte îngrijorată! Posibil să fiu însărcinată?"

1012
1

Articole recomandate

Nu de puține ori, pe forumurile de specialitate găsim întrebări și dileme care mai de care mai "interesante". Un exemplu este cel al unei tinere care, panicată de întâmplarea prin care a trecut, cere ajutorul internauților:
 

"Bună! Știu că am mai pus o întrebare de genul astă, dar sunt foarte îngrijorată. Nu am avut act sexual cu iubitul meu, doar că a ejaculat pe mâna mea. De atunci au trecut 14 săptămâni, timp în care mi-a venit de 2 ori menstruația (nemodificată în cantitate și culoare). Acum câteva zile am început să simt niște pulsații în mușchii abdominali, cât mai aproape de uter, iar acum mă dor sânii foarte tare, nici nu îi pot atinge.

Posibil să fiu însărcinată?",
întreabă aceasta.


Tânăra a fost imediat lămurită de alte femei, mai experimentate, prezente pe forumul cu pricina. Răspunsurile nu sunt nici ele mai prejos: 


- "Da, o să naști o mănușă, felicitări!!!",

- "Însărcinată nush dacă poți rămâne"

- "Nu știu cum se face, dar de câte ori strigă cineva Help! e vorba de o ejaculare pe mănuță. Acum depinde unde era mânuța în momentul ăla. Era un banc cu unul care a murit pentru că l-a călcat trenul pe degetul mic...s-au întrebat unii cum de a murit numai din atâta lucru? păi am uitat să vă zic că ținea degetul mic în gură...cam așa ceva",

- "mânutza verde sau roșie?"

- "lasă-le încolo de mânutze, nu vezi că naște lumea mănushi de la atâtea mânutze?"

- "Observ că ai mai postat o dată prin Noiembrie, de atunci te tot întrebi dacă ești însaărcinată? ................ce viața tristă tre' să ai...

- "Să o luam băbește: a ejaculat pe mana ta… deci mana NU rămâne însărcinată. au trecut 14 săptămâni, ți-a venit de 2 ori menstruația.

14 săptămâni e echivalentul a 3 luni și ceva… Deci ar fi trebui în mod normal să fie luna și menstruația...deci cred că e doar o problemă de menstruație... De aceea îți recomand să vb cu mama ta…să mergi la un control pentru că astfel de stări te pot afecta mai târziu…baftă"!

-"Dacă ați mers pe mâna ta, evident e mâna greșită!"

- "Orice este posibil, dacă și-a scos penisul 1 secundă mai târziu și primul jet a fost înăuntru, da, posibil o sarcină. Cât privesc durerile de sâni, alea pot fi și de la modificările hormonale, poate fi și de la frig, sânii dor din multe motive, nu numai când ești însărcinată."

Apogeul discuției a fost atins când tânăra răspunde unui alt comentariu, cu unele precizări esențiale: - "Nu a fost un act sexual, nu și-a introdus penisul în vaginul meu nici măcar 1 secundă, nici măcar nu am fost dezbrăcată..."


Răspunsul unei interlocutoare de pe forum a fost apoteotic:


- "Păi dacă nici măcar nu ai fost dezbrăcată, cu siguranță ești însărcinată. Dacă e băiat, să-l numești Isus! Așa am citit eu într-o carte".



Comentează știrea

nicu
21 iulie 2015
faina faza

m-am kkt pe mine de ras! sa mor io ca nu cred , dar daca e reala faza, jos palaria! merita sa traiesc in romania!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4554 secunde