Fosta nevastă a lui Tăriceanu, chemată la DNA

102
Fosta nevastă a lui Tăriceanu, chemată la DNA - dnaconcurs1437748503-1450165214.jpg
Ioana Valmar, audiată în dosarul Truică Andronic. Ioana Valmar, fostă soție a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiată ca martor în dosarul în care Remus Truică și Paul al României sunt acuzați că ar fi implicați în retrocedările ilegale. Audierile au avut loc după ce s-a aflat că Ioana Valmar - fostă Tăriceanu - ar fi parafat mai multe tranzacții încheiate de Remus Truică.


Procurorii spun că semnătura și ștampila fostei doamne Tăriceanu ar apărea pe câteva acorduri imobiliare încheiate între inculpații din dosar. Într-o declarație făcută pentru Digi24, Ioana Valmar neagă că la biroul său notarial s-ar fi autentificat contracte imobiliare care au legătură cu acest dosar sau acte pentru obținerea unor credite de către Remus Truică.



Fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu ar fi parafat și anumite acorduri imobiliare încheiate între inculpații din acest dosar.

Remus Truică, Paul al României și avocatul Robert Roșu sunt cercetați în arest la domiciliu pentru 30 de zile în acest dosar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde