Călin Popescu Tăriceanu: Luni, la ora 13.00 vor începe audierile miniștrilor propuși de Dacian Cioloș

74
Călin Popescu Tăriceanu: Luni, la ora 13.00 vor începe audierile miniștrilor propuși de Dacian Cioloș - calinpopescutariceanu-1447662306.jpg
Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a anunțat luni programul celor 2 Camere. Astfel, luni, la ora 13.00, va începe audierea propunerilor premierului desemnat pentru ocupare posturilor de miniștri. Acestea vor dura până la ora 21.00.

"Am hotărât ca audierile să înceapă de luni, la ora 13.00, și se vor încheia la ora 21.00 pe baza listei înainte de Cioloș și a programului de guvernare".

Tăriceanu a menționat că documentele au fost repartizate comisiilor.

Totodată, marți "de la 10.00 va începe ședința plenului comun", unde Dacian Cioloș își va prezenta programul de guvernare și vor avea loc intervenții din partea grupurilor parlamentare.

Tot marți, la 9.30, va avea loc și o ședință de Birouri Permanente Reunite și, probabil, și votul de învestitură, transmite B1.ro.

În ceea ce privește nominalizările lui Cioloș, președintele Senatului a precizat că nu face, deocamdată, niciun fel de comentariu și că nici nu a apucat să citească progrmaul de guvernare. De altfel, Tăriceanu a recunoscut că nu îi cunoaște pe toți cei nominalizați, dar abia așteaptă să citească CV-urile lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8792 secunde