Fostă profesoară de religie, servicii sexuale pe bani. A ademenit o minoră să se prostitueze alături de ea

941
Fostă profesoară de religie, servicii sexuale pe bani. A ademenit o minoră să se prostitueze alături de ea - bani-1661262029.jpg

Articole de la același autor

O profesoară de religie din județul Alba a renunțat la catedră și a început să practice prostituția împreună cu iubitul ei. Cei doi au racolat și o minoră de 14 ani, iar pentru a nu fi prinși, aceștia schimbau frecvent orașele și locațiile. În cele din urmă, au fost descoperiți și puși sub acuzare pentru proxenetism, iar fosta profesoară și-a recunoscut și faptele în speranța că va avea parte de o pedeapsă mai ușoară, potrivit Realitatea.net


Potrivit achetatorilor, femeia din Alba era absolventă a unei facultăți de teologie și pentru o vreme a fost și profesoară de religie. A renunțat însă la catedră și a ales să facă bani oferind servicii sexuale. Practica prostituția alături de iubitul ei, iar, în timp, au racolat și o minoră de 14 ani care să lucreze alături de ei. Fata le fusese plasată de un tânăr care o ademenise pe aceasta prin metoda loverboy.

Având abilități de comunicare, fosta profesoară era cea care răspundea la telefon și atrăgea clienții, iar de multe ori se prezenta ca fiind mama minorei.


Inculpații le-au mai spus anchetatorilor că minora de 14 ani era liberă să plece oricând, dar interceptările au scos la iveală că era ținută cu forța. Cei doi bărbați au primit câte trei ani de închisoare cu executare.

Fosta profesoară, în schimb, a primit doar o pedeapsă cu suspendare, iar toți trei au fost obligați de judecători să achite și 10.000 de lei, daune morale minorei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde