Fostul comandant al echipajului de descarcerare Constanța a murit

890
3
Fostul comandant al echipajului de descarcerare Constanța a murit - fostcomandantisu-1381939147.jpg

Articole de la același autor

Plutonierul adjutant șef Marian David, fostul comandant al echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța a decedat, ieri, după o luptă cumplită cu boala. Acesta suferea de o afecțiune gravă, fiind internat în Secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Marian David avea 45 de ani, era pompier de 22 de ani și activa în cadrul echipajului pentru descarcerare de 12 ani. Practic, acesta și-a dedicat existența protejării semenilor săi și, ani de zile, a scos din ghearele morții sute de oameni, fără să ceară nimic. Din nefericire, el însuși a căzut pradă inamicului pe care l-a învins de atâtea ori.

Trupul neînsuflețit al fostului comandant de la descarcerare a fost depus la capela bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena. Acesta va fi înmormântat astăzi, la ora 13.30, la Cimitirul Municipal. 

Comentează știrea

Adriana
16 octombrie 2013
Marian David

S-a incheiat o poveste de viata frumoasa. O poveste pe care toti ar trebui sa o aiba model. Ai fost un model de sot, de tata, de ROMAN! Ai fost un OM deosebit, Marian! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Si sa aiba in grija LUI pe puiul tau, Dragos, si pe sotia ta, Gabriela, pe care atat de mult i-ai iubit....

Anonim
17 octombrie 2013
Marian David

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei !

un om
17 octombrie 2013
Marian David

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 August 2013
Stire din Eveniment : Cine fură motorina CFR-ului
Pagina a fost generata in 0.692 secunde