Fostul soț al Cezarei Popescu, cândva șefa creșelor din Constanța, trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție

624
Fostul soț al Cezarei Popescu, cândva șefa creșelor din Constanța, trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție - x-fost-sot-cezara-1682588908.jpg

Articole de la același autor

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a constănțeanului Nicolae Popescu, fost angajat al Curții de Conturi. Bărbatul este acuzat de infracțiuni de corupție, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, pe 26 aprilie, iar parte vătămată în proces este fosta soție a acestuia, Cezara Popescu. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar fi acuzat de fapte de șantaj.

Cezara Popescu a ajuns cunoscută constănțenilor după ce, ani buni, a condus Serviciului de Administarre a Creșelor din cadrul Primăriei Constanța, pe timpul când în fruntea administrației publice de la malul mării era Radu Mazăre. Ulterior, a condus Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică „Sf. Luca” din Negru Vodă” și Centrul de Servicii Comunitare „Cristina” Constanța, ambele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța.

De-a lungul anilor, Cezara Popescu a depus mai multe plângeri împotriva fostului soț, pentru violență atât fața de ea, cât și față de fiica minoră, iar la un moment dat l-a acuzat chiar că a luat cu forța unul dintre copii, un băiețel de șase ani la acea vreme, și nu a mai știut nimic de el mai bine de două săptămâni.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5403 secunde