X

live text FOTO. MOMENT ISTORIC! TRAGERI REALE cu sistemul Patriot, la Capu Midia! Oaspeţi de seamă, prezenţi la eveniment

4532
În aceste momente, la Baza Mlitară de la Capu Midia are loc prima tragere executată integral de Regimentul 74 Patriot din Forțele Aeriene Române. Se va executa o tragere asupra asupra unei ținte reale care este simulată de o dronă. Din moment în moment urmează sa sosească oaspeți de seama, printre care premierul României, Marcel Ciolacu.


UPDATE - În acest moment, au sosit la eveniment premierul Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, ministrul Angel Tîlvăr, dar şi alţi oaspeţi de seamă.Colonelul Virgil Toșa: "Ne aflăm într-un moment istoric în care prima unitate de rachete solare Patriot va executa tragere cu rachetele Patriot achiziționate în 2020. În acest moment ținta se află la 20 de kilometri în largul Mării Negre"


Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, Viorel Pană: "Evoluția tehnologică din ultimii ani a adus la apariția de noi amenințări aeriene. Apelarea aeriană cu baza la sol a trebuit să își perfecționeze mijloacele, astfel încât să fie eficace. A apărut necesitatea configurării acestui sistem pentru a putea combate anumite tipuri de amenințări".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1283 secunde