Marcel Ciolacu: „Începe reorganizarea ministerelor. Aştept propuneri”

158
Marcel Ciolacu: „Începe reorganizarea ministerelor. Aştept propuneri” - ciolacu-reorganizare-1698848170.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Marcel Ciolacu anunţă că, din noiembrie, miniştrii vor începe să prezinte în coaliţie planurile de reorganizare, precizând, în context, că fiecare minister va avea un serviciu unic de avizare.

„După şedinţa de guvern, le-am zis miniştrilor foarte clar: aştept din acest moment şi eu, şi preşedintele Nicolae Ciucă, şi cei doi vicepremieri, propunerile de reorganizare a ministerelor. Vom începe în fiecare lună, veţi vedea, vor fi reorganizări. A ieşit şi Sorin Grindeanu. Imediat, Sorin Grindeanu dă oameni afară. Păi, dacă sunt 53 de entităţi în subordinea Ministerului Transportului, 53 de ordonatori de credite, 53 de sfătuitori, 53 de avizatori. Le-am pus condiţie clară la reorganizare, ca să ştie: va exista serviciul unic de avizare într-un minister. E subordonat Ministerului Transporturilor, în subordinea ministrului este serviciul de avizare. Nu mai merge nici omul, nici primarul, nici autoritate locală, nici autoritate centrală, nici om de afaceri să stau eu la uşi să-mi obţin avizele ca să-mi fac investiţiile sau eu, cetăţean, să pot accesa fonduri europene. S-a terminat! Va fi un soft unic la nivel naţional, în toate structurile centrale. Încep de luna aceasta. Veţi vedea, voi începe reorganizări în ministere, prezentate în coaliţie”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El a subliniat că prin aceste măsuri se vine şi în întâmpinarea aşteptărilor cetăţenilor.

„Asta este viitorul, asta aşteaptă lumea de la noi. S-a terminat! Vreau o Românie ordonată, vreau ca investiţiile să fie ordonate!”, a adăugat Ciolacu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde