FOTO. PERCHEZIȚII ÎN CUMPĂNA. Suspecții vindeau pe Facebook haine, bijuterii și parfumuri contrafăcute

347

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Constanța au descins, joi, 8 iunie, în mai multe percheziții în comuna Cumpăna. Perchezițiile au fost realizate în două dosare penale, ambele întocmite pentru infracțiunea de punere în circulație fără drept a unor produse susceptibile a fi contrafăcute. Ambele dosare penale sunt instrumentate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Astfel, într-unul dintre dosare, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană fizică, o femeie de 42 de ani, suspectată că punea în vânzare produse susceptibile a fi contrafăcute. Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită ar fi comercializat produsele. Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare. Cu ocazia efectuării percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 250 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care era destinate vânzării. De asemenea, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

În aceeași zi, dar într-un alt dosar penal, au fost realizate trei percheziții domiciliare, tot în Cumpăna, la alte persoane care oferea spre vânzare produse, pe Facebook.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 39 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale. Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare. Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 2.800 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care erau destinate vânzării. Totodată, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, bijuterii din metal galben și alb, în valoare de aproximativ 210.000 de lei, precum și un cântar de mare precizie, folosit la comerțul cu metale prețioase. De asemenea, au fost descoperite și ridicate suma de aproximativ 2.300 de lei, care ar fi provenit din vânzarea bunurilor respective”, au arătat anchetatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde