FOTO. Protest în faţa Tribunalului Constanţa, în ziua în care Vlad Pascu află dacă va fi scos din arest preventiv

4840
1

Articole de la același autor

Astăzi este termen la contestaţia făcută de Vlad Pascu împotriva deciziei luate de judecătorii din Mangalia de a-l menţine în arest preventiv. Vlad Pascu este prezent prin videoconferinţă. 


Între timp, în faţa Tribunalului Constanţa, studenţi de la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, dar şi de la Inginerie şi Medicină, protestează în semn de solidaritate cu familiile tinerilor omorâţi.


"Dreptate pentru Sebi şi Roberta", scandează tinerii protestatari. Aceştia spun, printre altele, că s-au aşteptat ca la această întrunire să fie prezente mai multe persoane, aşa cum s-a întâmplat la Bucureşti, sâmbătă. 


De asemenea, aceştia sunt de părere că Vlad Pascu a săvârşit infracţiunea de omor cu premeditare, deoarece ştia riscurile la care se expiune urcând drogat la volan.


Concret, studenţii prezenţi susţin că vor sa se facă "dreptate", nu li se pare corectă atitudinea judecătorilor, în special a judecatoarei de la Mangalia, vizavi de victime şi părinţii victimelor. Nu sunt de acord nici cu încadrarea juridică a faptei, de ucidere din culpă, una dintre studente afirmând că în opinia ei ar trebui să fie încadrată fapta drept "omor cu intenţie indirectă". De asemenea, aceştia nu sunt de acord nici nu solicitarea înlocuirii măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.


Comentează știrea

Adi
16 aprilie

Dragos Tudorache - europarlamentar Renew, chair AI committee a declarat intr-o postare cu 179 aprecieri ca ' Today, I hosted the “Technology and Ukraine: Lessons from the Front Line” conference organized by @DIGITALEUROPE, where we discussed the role that tech has in social resilience, Ukraine’s story of public-private cooperation, and the country’s journey towards EU accession. '. Intra pe noul meu blog de analiza a alegerilor europarlamentare https://europarlamentare2024.wordpress.com/ pentru a urmari analiza completa a alegerilor europarlamentare de anul acesta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde