Victorie pentru Vlad Pascu, revoltă pentru părinţii copiilor omorâţi! Pascu NU VA FI CERCETAT PENTRU OMOR CALIFICAT!

2351
Victorie pentru Vlad Pascu, revoltă pentru părinţii copiilor omorâţi! Pascu NU VA FI CERCETAT PENTRU OMOR CALIFICAT! - vladpascu-1712222099.png
Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, a decis Judecătoria Mangalia la termenul de azi. Pentru această infracțiune pedepsele prevăzute sunt de la 3 la 10 de închisoare. La termenul anterior, familiile victimelor ceruseră instanței, prin avocat, reîncadrarea faptei la omor calificat, unde pedeapsa este detenția pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani.

În timpul procesului tatăl Robertei a ieşit din sală, după ce judecătoarea a spus că tinerii ucişi nu circulau regulamentar!

Părinţii copiilor omorâţi sunt revoltaţi.  Tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii morţi în accidentul rutier, îşi exprimase speranţa, la intrarea în sala de judecată, la termenul din 4 aprilie al procesului, ca judecătorul să schimbe încadrarea juridică a faptei, iar Pascu "să plătească prin pedeapsă" pentru ceea ce a făcut.



Cu o zi înainte, miercuri, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia de strămutare a procesului în care este judecat Pascu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8301 secunde