FOTO / SCLAVIE ÎN LOC DE COPILĂRIE! Minoră muncită şi agresată, ţinută într-o cuşcă, la stână, în mizerie

751
Astăzi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Brașov efectuează percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri) situate pe raza județului Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului.Potrivit oamenilor legii, din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei inculpați (rechizitoriul din 11.01.2024), a reieșit faptul că în perioada 2018 – 2022 aceeași victimă minoră, a fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către un făptuitor, proprietar al unor stâne situate pe raza unei comune din județul Brașov. Persoana vătămată minoră a fost agresată în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov.


Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3466 secunde