Video FOTO/VIDEO. Urmărire ca-n filme la Constanţa! Un bărbat cu permisul suspendat a fugit de poliţiştii care l-au somat! În goană, a avariat şi maşini din trafic, şi parcate!

4411
1
În cursul zilei de ieri, pe strada Unirii din Constanţa a fost scena unui accident mai puţin obişnuit. Un bărbat cu permisul de conducere suspendat a fost depistat de poliţişti la volan, conducând, moment în care a fost somat să tragă pe dreapta. Acesta a sfidat semnalul oamenilor legii şi a luat-o la goană. Cu Poliţia pe urme, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a avariat patru maşini, dintre care două aflate în trafic, iar celelalte două parcate. În plus, şoferul consumase cannabis!



„Joi, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia. La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu patru autoturisme, dintre care două parcate și două aflate în trafic. Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs”, au transmis oamneii legii.

Mai mult, în urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Bravo
15 octombrie 2022
la Politie

aici cu felicitari, dar pe viata privata vedeti pe film la identificare. Scopul major aici e intuit, dar secundar dam in regulament UE. Asta am semnat, mai devreme sau mai tirziu, e nevoie si de Micul Mazgalici

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3653 secunde