Soartă tragică a unui român, în drum spre Anglia. Externat din spital, din Ungaria, dispărut şi mort într-un accident rutier

256
Soartă tragică a unui român, în drum spre Anglia. Externat din spital, din Ungaria, dispărut şi mort într-un accident rutier - cd4b614e90f346d4bb43554c4afe429c-1664259368.jpg

Articole recomandate

Bărbatul în vârstă de 56 ani, din Târgu-Neamţ, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost dat dispărut pe teritoriul Ungariei, de fiul său, a fost victima unui accident rutier mortal pe teritoriul acestei ţări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, marţi, că informaţia a fost confirmată de autorităţile din Ungaria, scrie Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informaţi de către autorităţile din Ungaria că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie, pe teritoriul Ungariei, în urma căruia a rezultat decesul acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul se deplasa cu autocarul, împreună cu fiul său, spre Anglia, iar pe teritoriul Ungariei i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală. După externare, bărbatul în vârstă de 56 ani a dispărut, iar două săptămâni mai târziu a fost confirmată informaţia că a fost victima unui accident rutier mortal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde