Doi bărbaţi, transportaţi la spital, în urma unui accident rutier. Una dintre maşinile implicate s-a răsturnat

162
Doi bărbaţi, transportaţi la spital, în urma unui accident rutier. Una dintre maşinile implicate s-a răsturnat - 701a79c5d33440b586edd54d1e07b213-1663571227.jpg
Doi bărbaţi cu vârste de 34, respectiv 44 de ani, au ajuns la spital după ce maşinile pe care le conduceau au intrat în coliziune pe DN 6, au ieşit în afara părţii carosabile, iar unul dintre acestea s-a răsturnat, scrie Agerpres.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de duminică spre luni să intervină pe DN 6, între localităţile Naipu şi Prumaru în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti şi de la ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ. Salvatorii au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, găsite în afara părţii carosabile, unul dintre acestea fiind răsturnat. Doi bărbaţi cu vârste de 34, respectiv 44 de ani, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi au deconectat bornele bateriilor de la autoturisme.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.
foto: ISU Giurgiu


Pagina a fost generata in 1.1494 secunde