Vastă operațiune de căutare a bărbatului dispărut pe mare, la Costinești - Vama Veche

425
Vastă operațiune de căutare a bărbatului dispărut pe mare, la Costinești - Vama Veche - vastaoperatiunedecautareabarbatu-1663581501.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 18 septembrie 2022, în jurul orei 16.20 serviciul MRCC din cadrul Autorității Navale Române a fost alertat, prin intermediul numărului unic de urgență 112, despre dispariția unui bărbat de origine ucraineană care a plecat în cursul dimineții să practice kite-surfing în zona Costinești - Vama Veche și nu a mai revenit la țărm.
 

Serviciul MRCC a început imediat coordonarea activităților de căutare și salvare de vieți omenești pe mare și a solicitat navei ARSVOM „SAR Theia” să se alăture operațiunilor de căutare.
 

A fost solicitată asistență aeriană, dar din cauza condițiilor meteo acest lucru nu a fost posibil. La lăsarea întunericului căutările au fost suspendate, dar în această dimineață un elicopter FRONTEX a decolat din Burgas și la această oră zona este survolată conform recomandărilor primite de la MRCC. Ambarcațiunile ARSVOM sunt în alertă pentru a putea oferi suport naval operațiunilor de căutare.


Bărbatul dispărut are 49 de ani și era cazat la o pensiune din Costinești. Potrivit martorilor, kite-surful-ul său avea o velă roșie transparentă, iar el purta un sort galben și vesta roșie. Orice indiciu aveți despre bărbatul căutat sunteți rugați să apelați numărul unic de urgență 112 sau Serviciul MRCC la numărul 0241/61.59.49.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3586 secunde