Francezul căutat de salvamontişti în Munţii Bucegi a fost găsit mort. Era angajat al Ambasadei Franței

362
Francezul căutat de salvamontişti în Munţii Bucegi a fost găsit mort. Era angajat al Ambasadei Franței - jmhhc2g9ndgxytqxodnkm2m3njriztcw-1698772355.jpg
Turistul francez căutat de salvamontişti în Munţii Bucegi a fost găsit mort, marți după-amiaza, pe Jepii Mici, în partea inferioară. Şeful Salvamont Buşteni, Laurenţiu Paraschiv, a declarat că trupul neînsufleţit va fi recuperat pe cale terestră.


„A fost găsit mort pe Jepii Mici, în partea inferioară. Ar fi căzut circa 80 de metri din potecă. Trupul va fi recuperat pe cale terestră”, a precizat Laurenţiu Paraschiv.


Reprezentanții Ambasadei Franței în România au confirmat că bărbatul dispărut în Bucegi sâmbătă, este un angajat al ambasadei. „În legătură cu anunţul publicat de Salvamont România, putem confirma că este vorba despre un angajat al Ambasadei Franţei în România. Precizăm că este o persoană în condiţie fizică bună, familiarizat cu regulile specifice ale urcatului pe munte, care a parcurs şi alte trasee montane din România”, au transmis oficialii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3393 secunde