Frați condamnați la închisoare cu executare pentru traficul unui kilogram de cocaină

304
Magistrații de la Tribunalul Constanța l-au condamnat la 11 ani de închisoare pe Aurel Constantin, bărbatul care, deși se afla în Penitenciarul de Maximă Siguranță Rahova, a pus la cale vânzarea unui kilogram de cocaină. Pedeapsa lui va fi contopită cu cea de 16 ani, dată de instanțele din București, tot pentru trafic de droguri. Fratele său, Constantin Constantin, "folosit" în vederea vânzării drogurilor, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Frații Constantin au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Mai mult, lui Aurel Constantin i se reține comiterea infracțiunii de coordonare de acțiuni de trafic de narcotice.
Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimiși în judecată cei doi frați, la data de 21 august 2008, Con-stantin Constantin a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 996 grame de heroină unui investigator sub acoperire, în schimbul sumei de 18.000 de euro. Flagrantul a fost realizat în București, în Piața Unirii, unde, la indicațiile fratelui său, Constantin a fixat locul de întâlnire cu investigatorul de la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4023 secunde