Inspector din Primăria Constanța, cercetat penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

1355
Inspector din Primăria Constanța, cercetat penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat - 5d35998237b55b8778a75732afc080aa.jpg
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au început urmărirea penală împotriva unui inspector din Primărie, acuzat că ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
Surse din cadrul Poliției ne-au declarat că Dumitru Cosmin Talpău, angajat al Primăriei Constanța în funcția de inspector în cadrul Serviciului de Protecția Mediului și Dezvoltare Durabilă, a fost surprins, în urmă cu aproape jumătate de an, în timp ce conducea un autoturism neîn-matriculat, care, pe deasupra, mai avea și numere false de București. Potrivit acelorași surse, Talpău ar fi fost filmat de mai multe persoane în timp ce se plimba cu mașina respectivă prin Constanța, inclusiv venind la muncă cu ea, și ar fi predat înregistrarea polițiștilor de la rutieră. Oamenii legii au făcut cercetări și au constatat că sesizarea era cât se poate de îndreptățită, autoturismul respectiv nefiind înmatriculat și având numere de înmatriculare false, aparținând unei alte mașini din București. Sursele noastre ne-au declarat că polițiștii au stat de vorbă cu mai mulți martori, inclusiv cu gardienii de la Primărie, care au confirmat că l-ar fi văzut pe inspectorul de la Mediu, în repetate rânduri, venind cu acel autoturism la serviciu. Pus în fața acestor probe, Cosmin Talpău ar fi recunosc comiterea faptelor.
Informația a fost confirmată oficial și de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Gigi Valentin Ștefan, care ne-a declarat că Dumitru Cosmin Talpău este cercetat penal pentru conduce-rea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. În prezent, dosarul se află pe masa polițiștilor de la rutieră pentru finalizarea cercetărilor penale.
În situația în care inspectorul din cadrul Primăriei, care are statut de funcționar public, va fi trimis în judecată, el va fi suspendat din funcție până la emiterea unei hotărâri judecătorești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5758 secunde