Frați condamnați pentru omor

472
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, ieri, micșorarea pedepselor primite de doi frați din comuna Cerchezu, care au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice, iar al doilea pentru săvârșirea infracțiunilor de port fără drept a unei arme albe în locuri și împrejurări ce pot periclita viața sau integritatea persoanelor, de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice.
Magistrații i-au redus pedeapsa lui Marian Zamfira, de 28 de ani, de la 16 la 13 ani de închisoare, iar fratelui său, Florin Zamfira, de 21 de ani, de la trei la doi ani de închisoare. Sentința nu este definitivă, ea mai putând fi atacată cu recurs.
Procurorii constănțeni spun că, la data de 2 iulie, în jurul orei 20, din cauza consumului de băuturi alcoolice, la barul "M&G Victoria Com" SRL, din localitatea Viroaga, cei doi frați au provocat un scandal monstru, care s-a soldat cu înjunghierea lui Ion Drăgan. Victima a încercat să scape de furia celor doi, ajungând în centrul satului, unde, din cauză că a pierdut foarte mult sânge, s-a prăbușit la pământ. Chiar dacă era evidentă starea gravă a bărbatului înjunghiat, frații Zamfira l-au urmărit înarmați cu cuțite și un topor, pe care le fluturau amenințător. Unii consăteni au intervenit în ajutorul victimei, aruncând cu pietre în agresori, doar așa cei doi fiind goniți către locuințele lor.
Din nefericire, până la sosirea ambulanței, bărbatul înjunghiat a decedat, medicii neputând face altceva decât să constate decesul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3815 secunde