Frații Sali, "norocoșii" de la Medgidia care au spart casa unui polițist, rămân după gratii

321

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Medgidia au menținut starea de arest a fraților Ali Sali, de 28 de ani, și Orhan Sali, de 30 de ani, acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Prin urmare, cercetările vor continua cu cei doi în stare de arest preventiv.
În urmă cu câteva săptămâni, polițiștii din Medgidia au fost sunați de un coleg de-al lor care a reclamat un furt. Ofițerul Florin Nanu le-a spus că a surprins doi bărbați în timp ce ieșeau din locuința sa, unul dintre aceștia având în brațe un sac de rafie voluminos, de culoare albă. Polițistul le-a mai spus colegilor că cei doi hoți au părăsit în viteză curtea casei sale. Cu toate acestea, el le-a precizat că i-a recunoscut, unul dintre ei fiind Orhan Sali, de 30 de ani, iar cel de-al doilea, Ali Sali, de 28 de ani, vechi clienți ai oamenilor legii din Medgidia.
În urma sesizării, un echipaj de ordine publică format din polițiști și jandarmi s-a deplasat la fața locului și a reușit depistarea celor două persoane care nu s-au supus somației verbale, fugind. Drept urmare, unul dintre agenții de poliție a executat un foc de avertisment în plan vertical, dar cei doi nu s-au oprit. În aceste condiții, oamenii legii au mai tras cinci focuri de armă, Ali Sali fiind lovit în talpa piciorului drept. La scurt timp, cu sprijinul jandarmilor s-a reușit prinderea și imobilizarea, pe strada Ovidiu, și a celui de-al doilea bărbat, Orhan Sali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6385 secunde