Concurs Oamenii legii continuă acțiunile de prevenire în oraș

507
2
Oamenii legii continuă acțiunile de prevenire în oraș - 8eb2fe932458cc48a9277e9401531803.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei de la Secția 2 au desfășurat, la începutul acestei săptămâni, o acțiune de prevenire a furturilor din locuințe și a furturilor de și din autoturisme.
Ei au acționat în Piața Tomis III, Autogara Nord și în zona unui complex comercial de pe raza Secției 2, beneficiari fiind membrii comunității constănțene. Cu această ocazie, oamenii legii au purtat discuții cu cetățenii pe care i-au sfătuit cum să se ferească de hoți. Mai mult, polițiștii au înpărțit flyere cu caracter informativ-preventiv despre furturile din locuințe și a celor din autoturisme.

Comentează știrea

Adrin
22 noiembrie 2011
Prevenirea furturilor din locuinte

Buna seara, Sunt unul dintre sutele de pagubiti din orasul Constanta, in ceea ce priveste furtul din locuinte a ultimei saptamani. Daunele provocate de acesti hoti sunt atat materiale cat si morale, motiv pentru care se ajunge la teama de a mai locui in propria casa. Cu aceasta ocazie va aduc la cunostinta faptul ca politia comunitara infiintata pentru linistea si siguranta cetateanului, ar trebui sa vegheze la cele mai sus mentionate si nu sa faca circulatie pe strazile orasului, pentru ca asa cum se stie pentru acest serviciu se ocupa politia rutiera. Parearea mea si probabil a multor alti cetateni ai orasului Constanta, este ca ne-am simiti mai linistiti daca acesti politisti comunitari si-ar face pe deplin datoria,patruland pe strazi si inlaturand pericolul care ne paste in orice moment. Multumesc anticipat si sper ca publicatia dumneavoastra va veni cumva in ajutorul cetateanului.

Rodica
22 noiembrie 2011
Prevenire

Nimic din ce se intampla in acest oras nu dovedeste ca politia previne furturile din locuinte sau din autoturisme, ci din contra acestea sunt tot mai multe de la o zi la alta. Politia comunitara unde este?????????? Face circulatie rutiera??!!!!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7282 secunde