Furt de peste jumătate de tonă de motorină, din vagoanele cisternă

166
1
Furt de peste jumătate de tonă de motorină, din vagoanele cisternă - furt-1374724208.jpg

Articole de la același autor

Din informațiile pe care jandarmii din Medgidia le aveau, reieșea că în ultima săptămână mai multe persoane au sustras produse petroliere din vagoanele cisternă și le încărcau în mașini cu numere de Bulgaria. 

Ieri dimineață, în jurul orei 6,00, militarii care patrulau pe lângă tronsonul de cale ferată Medgidia - Tulcea, au observat o autoutilitară marca Ford, cu numere de Bulgaria, care se afla în imediata apropiere a linilor de cale ferată.

Echipajele au blocat dubița și i-au somat pe cei din interior să coboare. La controlul efectuat, în spatele mașinii au găsit patru butoaie (două de plastic și două din metal), în care se afla un produs petrolier cu miros și aspect specific motorinei. Este vorba despre aproximativ 600 de litri.

Cei patru, identificați ca fiind Ionuț G., de 33 ani, Marian G., de 44 ani, Iulian S., de 24 ani, Laurențiu B., de 45 ani, din Med-gidia, au declarat că nu au acte și că motorina au cumpărat-o de la șoferii de pe TIR -uri. 

Din cercetările de la fața locului a rezultat că prin zonă nu a fost niciun TIR, mai mult, pe acolo trecuse o garnitură de tren, cu aproximativ 40-50 de minute înainte.

Celor patru le-au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat, care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Med-

gidia.

Comentează știrea

ABC
25 iulie 2013
PRAF IN OCHI

LA TECHIRGHIOL PE STR.TEPES Voda nr 1 si 1A de ce nu cautati? Sub imaginea unui prosper om de afaceri se spala bai se fura tone de motorina combinatia veche guteanu titimeaua.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4552 secunde