Prinși la furat în fosta fabrică Energia

107
Prinși la furat în fosta fabrică Energia - energia6-1374757375.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmi care patrula, ieri seară, pe strada Baba Novac din Constanța, în dreptul fostei fabrici Energia, a observat trei indivizi care tăiau cu un autogen componente metalice din structura clădirii fostei societăți. La vederea militarilor, suspecții au fugit, reușindu-se prinderea unui singur bărbat. 




De asemenea, la fața locului au fost găsite două dubițe, un Fort și un Renault, cu numere de Bulgaria, dar și un Opel. În urma verificărilor, în dubița Renault au fost descoperite două tuburi de oxigen și o butelie de aragaz, iar în Ford au fost găsite componente metalice, în greutate de 1620 kilograme. Mai mult, în imediata apropiere au mai fost găsite trei tuburi de oxigen, două cuțite tip autogen, două butelii tip aragaz și două furtune în lungime de aproximativ 30 de metri.


După aproximativ 90 de minute și-au făcut apariția și ceilalți doi "colegi de serviciu", care au fugit de la fața locului. Celor trei, Petru G., de 46 ani, Mihai B., de 34 ani și Ovidiu B., de 26 ani, din Constanța, le-au fost întocmite actele de constatare pentru faptele de distrugere și furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.9021 secunde