GALERIE FOTO / Accident grav în cartierul Km 5. O mașină a ricoșat în stâlp

3104

Articole de la același autor

Un accident s-a produs, în urmă cu câteva minute, la intersecția străzilor Hatman Luca Arbore și Meșterul Manole, din cartierul Km 5. Au fost implicate două autoturisme, un Audi și un Renault Clio. Din primele informații, accidentul s-ar fi produs din pricina lipsei acordării de prioritate. Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, ce stă să se prăbușească în orice moment.


UPDATE - Sunt două victime, după cum afirmă reprezentanții Ambulanței Constanța: un copil de trei ani cu traumatism cerebral, și un bărbat cu traumatism abdominal și traumatism cranio-cerebral, ambele persoane rănite - transportate la spital. 


"În jurul orei 12:50, un barbat, de 33 de ani, din Constanța, a condus un autoturism marca Audi pe str. Meșterul Manole, dinspre strada Pandurului, iar la intersecție cu strada Hatman Arbore, pe fondul neacordării de prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Renault, condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, pe str. Hatman Arbore către Șoseaua Mangaliei. În urma coliziunii, a fost avariat un stâlp de susținere a rețelei electrice.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Renault și a minorei, în vârstă de 3 ani, pasager în primul autoturism", au declarat reprezentanții IPJ Constanța.


Sursa Foto: INFO TRAFIC jud. Constanța


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7622 secunde