GALERIE FOTO/ ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN CONSTANȚA. TREI persoane, DECEDATE printre care și un copil

149446

Articole de la același autor

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stânga față autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului autoturismul Mercedes s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto și rănirea unei alte femei. Toate se aflau în auto nevinovat. Șoferul autoturismului Mercedes are 33 de ani și este din localitatea Negrești-Oaș, județul Satu Mare. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.


UPDATE: Din primele verificări, se pare că unul dintre conducătorii auto ar fi încercat să părăsească locul accidentului, însă a fost găsit. Martorii spun că o persoană ar fi fost încătușată și supravegheată de politiști, chiar la fața locului


UPDATE: În urmă cu puțin timp a fost declarat decedat și copilul.


UPDATE: Conform reprezentanților ISU Constanța copilul în vârstă de trei ani se află în stare gravă.


UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, cele două victime au fost declarate decedate în urmă cu puțin timp. 


UPDATE: Două dintre victime este posibil să fie decedate. 


UPDATE: Una dintre cele trei persoane încarcerate prezintă semne vitale și se lucrează pentru scoaterea tuturor victimelor. 


UPDATE: Copilul, în vârstă de aproximativ trei ani, fost preluat de ambulanță. Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp la ieșire din localitatea Ovidiu, în dreptul zonei Celsy. Potrivit reprezentanților ISU, trei persoane sunt încarcerate printre care și un copil. Potrivit ISU Dobrogea în accident au fost implicate trei autoturisme, una dintre mașini fiind răsturnată. Traficul se desfășoară cu dificultate în zona.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1097 secunde