GALERIE FOTO. Copiii refugiaţi, întâmpinaţi cu jucării, la Isaccea. Cum putem contribui la campania Valurile Speranţei

494
Copiii ucraineni care sosesc în România pe la Isaccea sunt întâmpinaţi, chiar la coborârea de pe ferry-boat de o mulţime de jucării colorate. Poliţiştii de frontieră le-au pregătit celor mici această surpriză şi îi invită să ia o jucărie şi o poarte cu ei.

Garda de Coastă lansează astfel campania Valurile Speranţei, prin care toţi cei care vor le pot face un astfel de cadou copiilor care fug de războiul din ţara lor. „La Sighetul Marmației, prin implicarea minunată a polițiștilor de frontieră și a multor oameni de bine, un pod care leagă două țări, două popoare, s-a transformat într-un pod al jucăriilor, pentru că da, despre ei este vorba, despre copii! Astfel, și la Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat. Dar, valurile Dunării suntem noi, fapt pentru care lansăm campania Valurile Speranței, prin care rugăm toți oamenii cu suflet mare să doneze din puținul lor, jucării, care ulterior vor fi culese de către copiii care coboară de pe bac. Copiii, la rândul lor, vor lăsa un mesaj sau un desen colorat pe niște foi de hârtie, iar acele mărturii ale copiilor vor constitui file din istoria noastră, istoria unui popor cu o inima mare”, precizează reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Oamenii cu suflet mare sunt rugați ia legătura cu inspectorul principal de poliție Andrei Ene, telefon: 0757/067.283. Jucăriile vor fi strânse la sediul Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei nr. 3, Constanţa.

Pagina a fost generata in 0.4528 secunde