GALERIE FOTO / PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE FURT CALIFICAT

478

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța - Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, într-un dosar penal care vizează săvărșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 
 
Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie-iunie a.c., 6 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, ar fi sustras unelte electrice, precum și combustibil, unități neîntreruptibile de curent, baterii, etc., fapte comise în mai multe localități din județul Constanța. 
 
În urma descinderilor, polițiștii au descoperit unelte/scule de tăiat și găurit, aparate de sudură, unități neîntreruptibile de curent, baterii, motorină, precum și alte bunuri utile cauzei. 
 
3 bărbați au fost reținuți de polițiști, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare. Dintre ceilalți 3 bărbați bănuiți în cauză, 2 se află în stare de arest preventiv, fiind cercetați și în alte cauze penale, iar unul este minor (15 ani). 
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 
 
La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5446 secunde