Galerie foto. Poliția Constanța, în acțiune: amenzi, permise reținute, controale de amploare

286

Articole de la același autor

La data de 4 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza comunelor Cuza Vodă, Castelu și Cobadin.  


În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  aproximativ 10.000 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 6 la O.U.G. 195/2002.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere, a fost reținut un set de plăcuțe de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune.


Exemplu: La data de 4 martie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.


În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5574 secunde