Foto / Femeile Social-Democrate din Constanța, reuniune importantă! Primul eveniment de acest gen, după pandemie

714

Articole recomandate

Doamnele social-democrate ale județului Constanța s-au reunit, sâmbătă, la un restaurant din stațiunea Mamaia, pentru prima dată după pandemie, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Femeii și începutul primăverii, cum cere tradiția. 




Cele peste 900 de femei social-democrate, reprezentante ale Organizațiilor Locale, Județene și Municipale de Femei PSD, în frunte cu Maria Lazăr, Secretar General OFSD și Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța, au fost onorate de prezența președintelui Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, a lui Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța, dar și personalităților importante ale lumii social-democrate, printre care o amintim pe  Rovana Plumb - europarlamentar, deputații Simona Bucura-Oprescu, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci și Horia Țuțuianu, subprefectul Marilena Dragnea, dar și o bună parte a primarilor și consilierilor județeni. 




„Femeia, prin definiție, este un bun gospodar. O femeie care are grijă de familia din care face parte, cu siguranță știe să aibă grijă și de comunitatea din care face parte. Din experiența mea vă pot spune că, în administrația publică, femeile reprezintă vârful de lance”, le-a transmis Felix Stroe, liderul PSD Constanța.




Și pe această cale echipa OFSD Constanța mulțumește tuturor colegelor care au răspuns afirmativ invitației de a petrece o zi memorabilă în familie, la malul mării, astfel demonstrând că femeile sunt o forță și vocea noastră contează! 




“Mă bucur că ne aflăm, iar, împreună, așa cum o cerea tradiția noastră, a femeilor din PSD. Avem un partid și un președinte care susțin alături de noi lupta pentru îmbunătățirea condiției femeilor în societate și sunt mândră că fac parte din familia social democrată. Este imperios ca noi, femeile, să continuăm să ne implicăm activ în viața publică și să luptăm, astfel încât să contribuim la schimbarea lucrurilor în bine pentru cetățenii și viitorul acestei țări!”, a declarat președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5911 secunde