GALERIE FOTO / S-a încheiat Regata, velierele au ridicat ancora

641
1

Articole de la același autor

Peste 115.000 de constănțeni și turiști s-au bucurat, timp de trei zile, de un festival al navelor cu vele. Au admirat frumusețea velierelor, au urcat la bordul lor, au făcut cunoștință cu viața marinarilor, dar au avut parte și de concerte cu muzică bună și un spectaculos foc de artificii. 


Regata Mării Negre s-a încheiat, ieri, la Constanța. Velierele au ridicat ancora din port, dar nu au plecat înainte de a face o paradă de-a lungul coastei Constanței și în stațiunea Mamaia, cu pânzele sus, într-o paradă de un kilometru. 


În cifre, 13 nave au participat la SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014, însumând mai mult de 1.000 de persoane în echipaje din peste 20 de naționalități. 300 de persoane au fost implicate în organizarea Regatei, dintre care voluntari Vega, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și Navigator Yacht Club. Bugetul a fost de 500.000 de euro, sumă strânsă din contribuțiile sponsorilor. Banii au fost folosiți pentru taxele de participare, plata artiștilor de la concerte, amenajarea spațiilor, logistică, materiale promoționale și promovarea evenimentului. 


Comentează știrea

ruxandra
27 mai 2014
tristete

Fals! nu apar expresii neadecvate !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde