Video Galerie foto și video / POMPIERII NU MOR NICIODATĂ, EI ARD MEREU ÎN SUFLETUL CELOR PE CARE I-AU SALVAT! 1 an de la moartea slt. (p.m.) Marius Daniel Fripis

3657
1
Pe 29 august 2015, la ora 11.30, sirena de alarmă avea să sune pentru ultima oară pentru pompierul slt.(p.m) Marius-Daniel Fripis. Un apel la 112 anunța un incendiu de la o butelie la o locuință de pe strada Tabla Buții din Constanța. Echipajul condus de Dan avea să ajungă imediat la fața locului. Mult prea repede, după cum povestesc colegii cu lacrimi în ochi. "Ca niciodată, drumul a fost atât de curat. Nu semafoare pe roșu, nu intersecții blocate, nu mașini în trafic. O secundă dacă mai întârziam..." mărturiseau colegii.
Ajunși la fața locului, Dan Fripis a făcut o scurtă cercetare a situației și a cerut furtunul. În câteva fracțiuni de secundă, o bubuitură groaznică avea să aducă sfârșitul unui om extraordinar, unui profesionist desăvârșit, unui... erou. Dan a fost răspus de explozie. Ca un proiectil, butelia a explodat spulberând totul în jur. Din păcate și viața lui Dan, visele, speranțele și fericirea unei întregi familii. 


Astăzi, la un an de la tragicul eveniment, colegii lui Dan par la fel de îndurerați. Și au ținut să aducă un omagiu celui care le-a fost coleg și prieten mulți ani. Cu lacrimi în ochi, alături de soția, băitaul, sora și părinții lui Dan, pompierii și-au plecat capul, asistând la o ceremonie religioasă organizată pe platoul din incinta ISU Dobrogea. De acolo, din locul de unde Dan a plecat în ultima misiune, spre o lume, sperăm noi, mai bună, unde eroii nu mor în foc! Dumnezeu să îl ierte!




Comentează știrea

vasile
29 august 2016
pensie

bine, slujbe, dar o pensie decenta pt urmasi? ca saracul om pe care nu am avut onoarea sa-l cunosc a lasat un copil si o nevasta in urma..sa nu vorbesc de parinti !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3304 secunde