Gelozia i-a luat mințile!

1571
7
Gelozia i-a luat mințile! - eugeangeana7-1342797080.jpg

Audiat de procurorul criminalist Zafer Sadâc, Eugen Geană, de 56 de ani, cel care, joi dimineață, într-un acces de furie, și-a omorât nevasta cu mai multe lovituri de cuțit, a spus că, în urma conflictului cu soția, s-ar fi enervat atât de tare, încât nici măcar nu-și mai aduce aminte ce a făcut!
"S-a certat cu soția, s-a enervat foarte tare și efectiv nu mai știe ce s-a întâmplat. Când a redevenit conștient, răul era deja făcut, iar el avea mâinile murdare de sânge", ne-a declarat procurorul criminalist Zafer Sadâc. Se pare că, între cei doi, certurile se țineau lanț, iar toate conflictele porneau, cel mai adesea, pe fondul geloziei.
Violența care-l caracteriza pe Eugen Geană este confirmată și de vecini, care ne-au spus că au auzit, în foarte multe rânduri, cum cei doi se certau, sau pe băiețelul lor, de doar nouă anișori, țipând în timp ce asista cum mama-i este bătută de tată, dar și de rudele femeii, care ne-au declarat că femeia se plângea frecvent că este bătută.
Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța l-au prezentat pe Eugen Geană magistraților de la Tribunal cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat. În fața judecătorilor, el a refuzat să mai dea vreo declarație, astfel că în baza probelor adunate la dosar ei au decis arestarea individului pentru o perioadă de 29 de zile.

Băiețelul a fost luat de frații femeii!
Ceea ce este prioritar în prezent pentru autorități este ca minorul, care a rămas fără mamă, dar și fără tată, pentru că acesta riscă să stea după gratii cel puțin 20 de ani, să ducă o viață, cât de cât normală, ținând cont de traumele prin care este nevoit să treacă.
"Noi am trimis o echipă mobilă, ieri (n.r. - joi), la locul crimei. Copilul a stat la niște vecini o perioadă, iar ulterior a fost luat de unul dintre frații mamei. Rudele din partea mamei sunt hotărâte să aibă grijă de copil. Sunt persoane serioase și nu concep ca minorul să ajungă în altă parte. De asemenea, dispun și de situația materială corespunzătoare pentru a-l crește. Specialiștii noștri au urmărit cazul până astăzi (n.r. - vineri) de dimineață la ora 4", ne-a declarat Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Direcției pentru Protecția Copiului Constanța.
În ceea ce privește starea psihică a acestuia, psihologii instituției au stat de vorbă cu el și i-au spus că mama lui nu mai este. "Refuza să creadă acest lucru. Spunea că a leșinat… E foarte important ca minorul să știe că mama lui a murit!", ne-a mai spus Roxana Onea.
"Copilul va fi ținut sub supraveghere. Dacă vor fi observate tulburări de somn, de alimentație, tendințe de izolare, modificări de comportament el va trebui dus la psiholog, chiar la un specialist psihiatru. Este foarte greu pentru un om mare să treacă prin așa ceva, dar mai ales pentru un copil…", ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al Direcției pentru Protecția Copilului, Roxana Onea.



Comentează știrea

hmm
21 iulie 2012
asa merita

Asa merita femeia. Daca sta si isi ia bataie ca proasta. Nu se gandea oare ca aici se va ajunge?

Father John
21 iulie 2012
dap

Nu neaparat ca asa merita, e o porcarie ce s'a intamplat, dar daca stai ca proasta si ti'o iei incontinuu si nu rezolvi problema !? Te mai si intorci la rau... inseamna ca si EA avea grave probleme la cap!

misandra
22 iulie 2012
celor 2 imbecilide mai sus

femeile au fost batute/terorizate/violate/omorate si atunci cand au incercat paraseasca barbatii violenti sau au incercat sa divorteze de ei(cum a incercat si asta) ..asa ca orice ar face o femeie,nu are nicio sansa daca barbatul e o fiara violenta,tot o va omori sau masacra la un moment dat ,indiferent ca divorteaza sau sta cu el!

eu
22 iulie 2012
misandra

nu stie nimeni ce a fost in acel moment intre cei doi....si din cate am citit,si faptul ca ea se intorcea mereu la el...desi stia f bn ce fel de om este si cu cine are de-a face,s-ar parea ca asta a si asteptat,sa il scoata din minti...sa il provoace atat de tare incat sa nu se poata stapani...

misandra
22 iulie 2012
te-am votat pt ca ai dreptate oarecum,asa e,UNELE femei provoaca barbatii

dar nu cred ca poti justifica o crima prin provocarea cuiva...daca ar fi asa ar fi milioane de mortzi si crime zilnic daca am omori pe toti care ne provoaca!

Răspuns la: misandra
Adăugat de : eu, 22 iulie 2012
nu stie nimeni ce a fost in acel moment intre cei doi....si din cate am citit,si faptul ca ea se intorcea mereu la el...desi stia f bn ce fel de om...
Father John
25 iulie 2012
dap

"UNELE femei provoaca barbatii" Si tu esti una dintre ele misandra.. ne'ai facut imbecili fara sa ne cunosti.. deci m'ai insultat/provocat, fara ca eu sa'ti fac nimic tie personal. Realizezi asta, nu ? EA SE INTORCEA DE FIECARE DATA ....se intorcea de fiecare data... deci si ea avea probleme la cap la fel de mari ca si el .... iar treaba aia cu fiara violenta. in primul rand aia de care zici tu NU sunt barbati, pt ca barbatilor adevarati putin le pasa de femei, isi traiesc viata la fel fie ca au o femeie langa ei sau nu, nu se schimba pt nimeni, si nu lovesc niciodata femeile, barbatii adevarati iti intorc spatele cu calm si pleaca pt totdeauna daca nu sunt respectati si legat de problema ta.. exista politie din cate stiu eu.

Father John
25 iulie 2012
dap

Ok misandra, hai sa'ti mai zic ceva ce nu stiai: barbatii adevarati cred in sinea lor ca merita ce e mai bun pe lumea asta si refuza sa accepte orice altceva, deci automat nu va sta cu cineva care crede ca "in orice cuplu trebuie sa fie cearta" ... ai ridicat vocea, ai plecat. punct. Fara discutii. Alta mai buna. (Asta e adevaratul respect fata de sine). Adevarul e ca daca o sa dai TU vreodata de un barbat adevarat, un mascul alfa dominant, nu o sa stii cum sa il tii langa tine, esti asa obisnuita cu pampalai zi de zi (care nu stiu ce fac "in dormitor") incat tratezi toti barbatii la fel, ceea ce e o insulta pt un mascul alfa, si cand dai de unul o sa o dai in bara automat. sucks to be you, rocks to be me!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier între Agigea și Lazu
Pagina a fost generata in 2.0875 secunde