Ger la Constanța. Zeci de utilaje împrăștie material antiderapant, în tot județul

291
Ger la Constanța. Zeci de utilaje împrăștie material antiderapant, în tot județul - maimultedrumurijudetene139089947-1546937402.jpg

Articole de la același autor

Ninsorile s-au oprit, dar gerul a încremenit tot județul Constanța. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Constanța, nu s-au înregistrat problem în ultimele zile nici din cauza zăpezii nici a temperaturilor scăzute.


"În continuare se acționează cu 31 de utilaje. La această oră, în județ, nu există nici un sector de drum blocat. Se circulă în condiții de iarnă, unele sectoare de drum fiind acoperite de un strat subțire de zăpadă bătătorită de utilajele de deszăpezire. Pentru eventuale viitoare fenomene climatologice specifice iernii, baza de deszăpezire a RAJDP este funcțională și stocul de motorină suficient", precizează reprezentanții CJC Constanța.


Potrivit acestora, în următoarele două zile vor fi aprovizionate cu nisip și sare toate cele cinci secții ale RAJDP pentru refacerea stocului de material antiderapant, în vederea acționării imediate, în caz de necesitate. Se recomandă șoferilor să echipeze autoturismele aferent circulației în condiții de iarnă și să circule cu atenție sporită. 


În această perioadă, locuitorii județului pot face sesizări la numărul de telefon al Dispeceratului central al RAJDP Constanța: telefon fix - 0241/693.527; mobil - 0735/008.802.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4293 secunde