Ghid pentru a nu cădea victimă traficului de persoane

1217
Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziția cetățenilor români aflați în străinătate un Ghid de informare privind traficul de persoane.
Acest material a fost realizat cu sprijinul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și are ca principal obiectiv conștientizarea riscurilor traficului de persoane din străinătate, precum și asistența consulară de specialitate pe care reprezentanțele României o pot acorda cetățenilor români care devin victime ale traficului de persoane în afara granițelor țării.
Ghidul de informare privind traficul de persoane poate fi consultat pe pagina oficială de internet a Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro), la rubrica Sfaturi de călătorie - Ghiduri de călătorie.
Ghidul de informare privind traficul de persoane face parte din seria de materiale de interes public pe care Ministerul Afacerilor Externe le-a promovat de-a lungul timpului pentru a veni în sprijinul cetățenilor români aflați în afara granițelor țării.
În acest sens, din 2009 și până în prezent, Departamentul Consular din cadrul MAE, a realizat mai multe broșuri, precum: Ghidul cetățeanului român care dorește să lucreze în spațiul Uniunii Europene, Ghid pentru românii care vor să viziteze Canada cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă, Ghid de călătorie pentru românii care vor să viziteze Africa de Sud cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, Ghidul Serviciilor Consulare, Ghidul călătorului român în străinătate, Îndrumar de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă, Îndrumar de călătorie pentru Paști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Februarie 2011
Stire din Eveniment : Sclavie sexuală la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3568 secunde